Liikunta

—————————————————————————————————————————————-
Bileet ja excutLiikuntaKulttuuriHarrastejärjestöt Motivan tapahtumakalenteri
—————————————————————————————————————————————

Motiva järjestää joka kevät liikuntatapahtuman omalle jäsenistölleen. Tällöin on mahdollisuus osallistua edullisesti yhteiselle liikuntakerralle, ja mahdollisesti päästä kokeilemaan jotain uutta. Menneiden vuosien liikuntatapahtumiin ovat kuuluneet mm. keilaus, tankotanssi, seinäkiipeily, SuperPark, jousiammunta ja megazone. Motivan liikuntatapahtumasta tiedotetaan jäsenistölle keväisin, jolloin ehdotuksia aletaan ottaa vastaan. Jäsenistö äänestää valituista vaihtoehdoista mieluisimman.

 

Oulun korkeakoululiikunta järjestää liikuntatoimintaa kuntoliikkujalle sekä urheilulajien harrastajille ja niistä kiinnostuneille. Erittäin monipuoliseen tarjontaan kannattaa tutustua nettisivuilla. Toimintaan kuuluu mm. ryhmäliikuntatunnit, kuntasaliohjaus ja liikuntatuutorit, suunnistuskilpailut ja palloilusarjat sekä erilaiset kurssit. Osallistuaksesi toimintaan tarvitset sporttipassin, jolla saat myös monenlaisia etuja Oulun korkeakoululiikunnan yhteistyökumppaneilta.

YTHS eli ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö järjestää erilaisia maksuttomia ammattilaisen ohjaamia kehonhuoltoryhmiä. Näistä tiedotetaan yliopiston sähköpostilistoilla ja ryhmistä voi tiedustella myös suoraan YTHS:ltä.

Lavantautiset on kaikille opiskelijoille avoin paritanssikerho. Toimintaan voi osallistua oman parin kanssa tai ilman, osaamistasosta riippumatta.

Oulun yliopiston urheiluseura pelaa jääkiekkoa ja eri palloilulajeja kilpailusarjoissa. Lisäksi ylläpitää kaikille avoimia rantalentiskenttiä Yliopistokadulla, tarjoaa suunnistusta kuntourheilupainotteisesti ja järjestää judokursseja.

Ystävällinen Kaunohiihtoseura järjestää laskettelu- ja alppihiihtomatkoja.

—————————————————————————————————————————————-
Bileet ja excutLiikuntaKulttuuriHarrastejärjestöt Motivan tapahtumakalenteri
—————————————————————————————————————————————