Muut harrasteet

—————————————————————————————————————————————-
Bileet ja excutLiikuntaKulttuuriHarrastejärjestöt Motivan tapahtumakalenteri
—————————————————————————————————————————————

Ylioppilaskunnan piirissä toimii lukuisia muunlaisiakin harrastejärjestöjä sekä jaostoja, joista vain muutama esimerkki alla. Monipuoliseen toimintaan kannattaa ehdottomasti tutustua ylioppilaskunnan nettisivuilla, sillä näin saat mukavaa tekemistä opiskelujen oheen. Saatatpa löytää myös ihan uuden harrastuksen tai kiinnostua aktiivisesta opiskelijatoiminnasta oman ainejärjestösi tai laajemmin toimivien jaostojen myötä!

 

Oulun akateeminen mölökky- ja kyykkäseura eli tuttavallisemmin OAMK järjestää sunnuntaisin ympäri vuoden kaikille halukkaille avoimia mölkky- ja kyykkäharjoituksia. Lisäksi seura järjestää mölkky- ja kyykkäkilpailuja ja pyörittää lukukausien aikana Oulun Kyykkäliigaa. Jäseneksi voivat hakea kaikki Oulun yliopiston opiskelijat ja sieltä valmistuneet.

Café Lingua on kaikille avoin kielikerho. Täällä käy niin vaihto-opiskelijoita, kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita, sekä suomea äidinkielenään puhuvia. Aktiivisesta osallistumisesta voi saada opintopisteitä.

Ylkkäri on ylioppilaskunnan julkaisema lehti, josta löytyy luettavaa moneen makuun. Kirjoittajan, valokuvaajan tai kuvittajan tehtävistä kiinnostuneita etsitään säännöllisesti mukaan avustajiksi, joten toiminnasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.

Oulun yliopiston roolipelikerho CRYO järjestää lautapeli-iltoja joka tiistai Aulakahvilassa neljästä eteenpäin.

SOOPA on Oulun yliopiston oma partiolippukunta. Se järjestää vaelluksia, retkeilyä ja muuta partiokivaa. Aiempaa partiokokemusta ei vaadita.

OYY:n Ympäristöjaostossa pohditaan ja otetaan kantaa ekologisempaan yhteisöön ja elämään. Se järjestää mm. tempauksia ja illanistujaisia, jotka jollain tavalla liittyvät ympäristöömme ja sen tulevaisuuteen. Ympäristöjaosto vaikuttaa ympäristöasioihin ylioppilaskunnassa ja yliopistolla. Jaoston Facebook-sivulle pääsee tästä.

—————————————————————————————————————————————-
Bileet ja excutLiikuntaKulttuuri HarrastejärjestötMotivan tapahtumakalenteri
—————————————————————————————————————————————-