Pienryhmäohjaus

Fuksin tärkein neuvonantaja opiskeluajan alussa on pienryhmäohjaaja, joka on saman alan vanhempi opiskelija. Koulutusohjelmassamme toimii syksyllä neljä tarkkaan valittua pienryhmäohjaajaa, jotka auttavat uusia opiskelijoita sekä opintoihin että vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä. Pienryhmäohjaajat on koulututettu tehtäväänsä ja he tietävät opiskelukokemuksensa ansiosta paljon sellaistakin, mitä ei ole virallisiin opinto-oppaisiin kirjoitettu. Toisaalta pienryhmäohjaajien omasta fuksivuodesta ei ole vielä niin kauan aikaa, etteivät opintojen aloittamiseen liittyvä epävarmuus ja mieleen nousevat miljoonat kysymykset olisi vielä tuoreessa muistissa.

Pienryhmäohjaus on osa koulutukseen kuuluvia orientoivia opintoja ja siitä on varmasti hyötyä jokaiselle aloittelevalle opiskelijalle iästä, opintotaustasta tai pohjatiedoista riippumatta.

KANDIVAIHEEN PIENRYHMÄOHJAAJAT, syksy 2022:

Veeti Tiainen Veeti.Tiainen@student.oulu.fiElina Pulkkinen Elina.V.Pulkkinen@student.oulu.fiHanna Tiilikainen Hanna.Tiilikainen@studentoulu.fiOona Kujala Oona.I.Kujala@student.oulu.fiPiia Prusila Piia.Prusila@student.oulu.fi

KANDIVAIHEEN OMAOPETTAJA, syksy 2020:

-Teemu Hanhela Teemu.Hanhela@oulu.fi

KASVATUSTIETEIDEN KOULUTUKSEN KOULUTUSSUUNNITTELIJA:

-Pesonen Minna  minna.pesonen@oulu.fi