Kuukausikirje syyskuu 2022

Hellurei ihanat uudet ja vanhat Motivalaiset!💜

Pian alkava syyskuu tuo mukanaan niin opintojen aloituksen, mutta myös mahtavia Motivan tapahtumia. Toivottavasti kaikkien kesä on ollut loistava, ja olette valmiita uuteen lukuvuoteen ladatuin voimavaroin😊

Tapahtumia ja muuta infoiltavaa on tällä kertaa PALJON, joten tässä kohtaa suosittelen ottamaan kalenterin esille!!📓

1. Motivan fuksipiknik 29.8. klo 18 eteenpäin @Kiikeli

Motivan perinteinen fuksipiknik järjestetään maanantaina 29.8. klo 18 eteenpäin Kiikelissä🤍

 Piknikillä uudet fuksit ja vanhemmat opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa rennoissa merkeissä. Tänä vuonna piknik onkin ennätyksellisen suuri kahden tutkinto-ohjelman (oppimistieteet- ja kasvatustieteet) aloittaessa Motivan alla!💪

Omat eväät ja juomat mukaan, toivottavasti nähdään tänään😊🔥

2. Tutustumisilta ja Motiva ry:n ylimääräinen vuosikokous 1.9 klo 17 eteenpäin @Tukikohta

Tervetuloa Motivan tutustumisiltaan, joka järjestetään Välivainion Tukikohdalla (Sorvarintie 5) 1.9 klo 18 eteenpäin.

Ohjelmassa ryhmäytymistä, hengailua ja pientä naposteltavaa. Juomatarjoilu on jokaisen omalla vastuulla eli OPM (oma pullo mukaan)🍻🥂

Lisäksi ennen tutustumisiltaa on myös mahdollista tulla paikan päälle Motiva ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen 1.9 klo 17–18, myöskin Tukikohdalla. Vuosikokouksessa on mahdollista lähteä mukaan Motivan hallitukseen tai vaihtoehtoisesti tulla vain seuraamaan kokousta ennen tutustumisiltaa.

Nähdään torstaina!💜

3. Hurmos 2022 päivätapahtuma 8.9 klo 12–18 @Linnanmaan kampus

Oulun korkeakoulujen avajaistapahtuma Hurmos järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä 8.9-9.9.2022.

Päivätapahtuma on 8.9. klo 12–18, jossa myös Motiva on pitämässä ständiä yliopistolla esitellen Motivan toimintaa ja myymässä haalarimerkkejä

Tervetuloa käväisemään ja jutustelemaan!😇

4. Kiltakahvit 12.9 11–13 @KTK:n kiltahuoneella

Syyskuu tuo mukanaan myös lukuvuoden ensimmäiset kiltakahvit, jotka järjestetään 12.9 klo 11–13 KTK:n kiltahuoneella! ☕✨

Kiltakahvit ovat rento tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille opiskelijoillemme. Kahveilla on helppo tutustua muihin motivalaisiin, sekä vaihtaa kuulumisia ja opiskeluvinkkejä.

Paikalle voi tulla mihin aikaan vain klo 11–13 välillä ja viipyä sen aikaa kuin haluaa😊 Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee piipahtamaan paikalla!

5. Fuksiolympialaiset 15.9 @Hollihaan puisto

Fuksiolympialaiset järjestetään jälleen perinteisesti kasvatustieteiden tiedekunnan fukseille Hollihaan puistossa 15.9. klo 16 eteenpäin. Luvassa on ulkopelejä ja -leikkejä sekä rentoa yhdessäoloa – unohtamatta pientä tervettä kilpailuhenkeä. Ensisijaisesti joukkueet koostuvat yhdestä pienryhmästä, mutta tarvittaessa joukkueita voidaan myös yhdistää.

Tapahtuma on alkoholiton.

Kasatkaa siis fuksiluokkanne kokoon ja tulkaa näyttämään, miten ryhmänne toimii yhdessä!

6. Fuksisuunnistus 22.9 klo 17–21 @Oulun keskusta

Yksi syksyn mieleenpainuvimmista tapahtumista, eli Fuksisuunnistus, järjestetään tänä vuonna 22.9 klo 17–21 keskustan alueella kiertäen.

Fuksisuunnistus on nimensä mukaisesti fukseille suunnattu rastisuunnistuskilpailu, jossa kierretään vanhempien opiskelijoiden pitämiä rasteja läpi, suorittaen erilaisia tehtäviä yhdessä porukalla.

Kattokiltamme Kaskin järjestämässä tapahtumassa fukseista muodostetut ryhmät pukeutuvat jonkin teeman mukaisesti ja suunnistavat rastiradalla suorittaen erilaisia tehtäviä.

 Lisätietoa tapahtumasta tulossa myöhemmin! Kannattaa laittaa @kaskiry seurantaan Instagramissa 🌠

7. Like i give a fuksi-bileet 27.9 @Kaarle

Syyskuussa ei todellakaan lopu tapahtumat kesken, sillä myös perinteiset Like I give a fuksi-bileet saavat jatkoa!🥳 Baaribileet järjestetään 27.9 Kaarlenhovissa klo 22 eteenpäin.

Lisätietoa muun muassa bileiden tarkemmasta teemasta ja lipunmyynnistä lähempänä syyskuun alussa🤭 Stay tuned!!

8. Virallinen tutkintotodistus jatkossa sähköisessä muodossa

Oulun yliopistossa on käynnissä siirtymä, jonka myötä alkaen 1.8.2022 valmistuvien opiskelijoiden virallinen tutkintotodistus on sähköisessä muodossa. Opiskelijat eivät enää jatkossa saa virallista tutkintotodistusta paperisena. 

Toistaiseksi valmistuville jaetaan tutkintotodistuksen paperinen kopio, joka ei ole virallinen tutkintotodistus. Muutos koskee kaikkien tiedekuntien tutkinto-opiskelijoita, jotka valmistuvat alkaen 1.8.2022.

Lisätietoja siirtymästä osoitteessa:

https://www.oulu.fi/fi/uutiset/virallinen-tutkintotodistus-jatkossa-sahkoinen-ensimmaiset-todistukset-elokuussa-valmistuville

9. Motiva ry:n jäsenmaksukäytäntö 2022-2023

2021 & 2022 aloittaneet opiskelijat:

Jäsenmaksu tulee olemaan tänä lukuvuonna 5 €/vuosi.

Linkki jäsenmaksulomakkeeseen: https://motiva.wordpress.com/about/jaseneksi/

2020 ja sitä ennen aloittaneet opiskelijat:

Uudistimme viime lukuvuonna jäsenmaksukäytäntöämme ja siirrymme vuosittaiseen jäsenyyteen, jotta pystymme paremmin pitämään jäsenrekisterimme tiedot ajan tasalla. 

2020 liittyneiden (25€) ei tarvitse maksaa jäsenmaksua enää opiskeluaikanaan vaan hakemuksen vuosittainen täyttäminen riittää jäsenyyteen! 

Linkki teille suunnattuun lomakkeeseen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf64fHUrh91yrs3RmwNxEqFlGU_9gqro_Lnm7OFs2hp71_4Ew/closedform

10. Muistutus korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun eräpäivästä (30.9)

Ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoiden tulee maksaa terveydenhoitomaksu Kelalle!

Maksu on 35,80 euroa lukukaudessa vuonna 2022. Sinun täytyy maksaa se Kelalle sekä kevät- että syyslukukaudelta. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti.

Syyslukukauden eräpäivä on 30.9., jos olet siihen mennessä ilmoittautunut läsnä olevaksi. Jos ilmoittaudut syyslukukaudelle 1.10. tai sen jälkeen, eräpäivä on 31.12.

Lue lisää terveydenhoitomaksun maksamisesta ja maksun eräpäivistä:

https://www.kela.fi/nain-maksat-korkeakouluopiskelijan-terveydenhoitomaksun

11. Save the date- Fuksisitsit 6.10 @Aleksinkulma

Fuksisitsit järjestetään 6.10 klo 18-22 yhdessä Defenssin ry:n kanssa. Teemana oman nimen alkukirjain📰

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta myöhemmin, mutta kyseinen päivä kannattaa laittaa jo nyt kalenteriin muistiin!😎

12. Hallituksen palautekysely auki 12.9-30.9 (linkki myöhemmin)

Miten Motivan hallitus on tänä vuonna onnistunut toiminnassaan? Ovatko tämän vuoden tapahtumat olleet onnistuneita ja minkälaisia tapahtumia haluaisitte loppuvuodelle? Oliko ennen kaikki paremmin? Onko kaikki pilalla?

Pian sinulla on mahdollisuus käydä rustailemassa Motivan hallituksen palautekyselyyn rakentavaa palautetta tämän vuoden toiminnasta! Kerro ihmeessä missä olemme onnistuneet, mikä on mennyt pieleen ja miten voimme jatkossa kehittää toimintaamme paremmaksi!

Palaute kysely aukeaa 12.9. ja on auki kuukauden loppuun asti. Kaikki palaute käsitellään täysin anonyymisti hallituksen kokouksessa. 

Pyrimme kehittämään toimintaamme loppuvuonna palautteen mukaan ja antamaan vinkkejä tulevalle hallitukselle toiminnan kehittämisestä. Laadimme palautteesta anonyymin koosteen, joka lähetetään Motivan sähköpostilistalle ensi kuun aikana.

Koosteessa näkyy myös mahdolliset kehitystoimenpiteet, joihin palautteen pohjalta päädytään.

Linkki palautekyselyyn lähetetään sähköpostitse lähempänä.

Hyvää alkavaa syksyn alkua,

Motivan hallitus

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s