Tervehdys vuoden 2022 fukseille

Onnittelut opiskelupaikasta! 

Tämä on uuden ainejärjestösi, Motiva ry:n blogi. Täältä blogista löydät paljon hyödyllistä tietoa opiskeluihisi ja ainejärjestöösi liittyen, mutta otathan huomioon, että sivujamme ollaan päivittämässä, joten kaikki tiedot eivät ole ajan tasalla! Blogin lisäksi kannattaa ehdottomasti käydä läpi Oulun yliopiston Opiskelijalle -sivu (https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/opintojen-aloittaminen), josta löytyy paljon tärkeää tietoa.  

Opintojen alkaessa informaatiotulva on valtava, mutta me pienryhmäohjaajat Veeti, Elina, Hanna, Oona, Piia ja Milja autamme ja olemme tukenasi läpi fuksisyksyn! Mikäli jokin asia mietityttää, meihin voi olla yhteydessä jo ennen opintojen alkua. Parhaiten yhteyden saat Facebookin kautta tai sähköpostilla. 

Olemme tehneet teille uusille opiskelijoille omat Facebook -ryhmät. Kasvatustieteiden ryhmän löydät nimellä KAKO-22 (https://www.facebook.com/groups/782727199753455/?ref=share) ja oppimistieteiden nimellä Oppimistieteet -22 (https://www.facebook.com/groups/3234016436916017/?ref=share). Ryhmään kannattaa liittyä heti, sillä me pienryhmäohjaajat järjestämme teille ennakkotapaamisen, jonka tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin Facebook -ryhmissä. Tapaamisen tarkoituksena on, että pääsette jo hieman etukäteen tutustumaan toisiinne. Mikäli sinulla ei ole Facebookia, suosittelemme laittamaan sähköpostia jollekin pienryhmäohjaajista, jotta saat tiedot tapaamisesta!  

Loppuun esittelemme vielä itsemme: 

Moro! 

Ensinnäkin onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Ouluun. Mä oon Veeti, yksi kasvatustieteiden pienryhmäohjaajista. Aloitan toisen opiskeluvuoteni kasvatuspsykologian pääaineopiskelijana eli alkutaipaleella ollaan täälläkin osoitteessa. Opintojen ohella tykkään nähdä kavereita, urheilla ja nauttia elämästä.  

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja vaihtamaan ajatuksia. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli teillä herää kysymyksiä jo etukäteen. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä ja vastaan mielelläni aiheeseen kuin aiheeseen parhaan kykyni mukaan.  

Kohti syksyä ja ikimuistoista lukuvuotta 22–23, 

Veeti 

Moikka! 

Mä oon Elina ja oon yksi kasvatustieteiden tulevista pienryhmäohjaajista. Mulla alkaa syksyllä toisen vuoden opinnot kasvatuspsykologian pääaineopiskelijana. Koulun lisäksi kulutan aikaani kavereiden kanssa, töissä ja välillä jopa urheilemassa.  

Tosi kiva päästä tutustumaan teihin uusiin opiskelijoihin, ollaankin suunniteltu jo kaikkea mukavaa yhteistä tekemistä teidän pään menoksi. Varmasti mukava syksy tiedossa sekä teille, että meille ohjaajille! Minuunkin saa olla yhteydessä, jos ilmenee mitään kysyttävää jo kesän aikana. 

Onnittelut vielä opiskelupaikasta, syksyllä nähdään! 

-Elina 

Moikka ja paljon onnea opiskelupaikasta niin kasvatustieteiden kuin oppimistieteidenkin uusille opiskelijoille!  😍

Mä oon Hanna, Motivan fuksivastaava sekä kasvatustieteiden pienryhmäohjaaja. Fuksivastaavana vastaan teidän fuksien monista asioista, joten sekä kasvatustieteiden että oppimistieteiden uudet opiskelijat voi olla muhun rohkeasti yhteydessä jos jotain kysymyksiä herää!  

Syksyllä aloitan mun toisen opiskeluvuoteni pääaineena kasvatuspsykologia. Opiskeluiden ohella käyn töissä, touhuilen mun koiran kanssa sekä harrastan liikuntaa. 


Huippua päästä tutustumaan teihin, nähdään syksyllä! 🙂 

– Hanna 

Moikka! Oon Oona ja aloitan toisen opiskeluvuoteni luokanopettajan tutkinto-ohjelmassa, mutta hyppään syksyksi yhdeksi pienryhmäohjaajaksi oppimistieteiden puolelle. Ollaan kaikki siis uuden äärellä, mutta eiköhän me saada asiat rullaamaan. Minut löytää usein kyllä yliopistolta jostain pyörimästä ja saa tulla aina kysäseen, jos joku asia mietityttää. Vapaalla luen kirjoja, ahmin sarjoja ja hengaillen kavereiden kanssa sekä yleensä myös tapahtumista voi minut bongata. Onnittelut vielä opiskelupaikasta! 

-Oona

Moi!  

Mie oon Piia ja opiskelen Kakolla, pääaineena kasvatustiede. Aloitan syksyllä mun toisen opiskeluvuoden tutkinto-opiskelijana ja samalla hyppään teille Opti-22 fukseille pienryhmäohjaajaksi. Opiskelujen ohella käyn töissä, harrastan tanssia ja hengailen ihanien ihmisten kanssa. Muhun voi matalalla kynnyksellä olla jo ennen opintojakin yhteydessä, jos herää jotain kysyttävää! Mulla on takana myös avoimen yliopiston kautta käytyjä opintoja, joten viestiä voi laittaa myös, jos aikaisemmista opinnoista joku asia mietityttää. Kannattaa myös hyödyntää Oppimistieteet -22 facebook ryhmää, josta varmasti löytää vertaistukea mieltä askarruttaviin kysymyksiin.😎  

Onnittelut vielä opiskelupaikasta, mahtavaa nähdä teidät syksyllä! 😊 

-Piia

Oppimistieteiden kolmantena pienryhmäohjaajana toimii myös Milja.  

Moikka ja onnittelut minunkin puolesta opiskelupaikasta!🥰

Mä oon Oona ja toimin tänä vuonna meidän ainejärjestön Motivan puheenjohtajana. Mun ja muun Motivan hallituksen tehtävänä on yhdistää koulutusohjelmiemme opiskelijoita, ajaa opiskelijoiden etuja sekä luoda ja ylläpitää suhteita opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Toki myös järjestämme opiskeluun ja vapaa-aikaan liittyviä tapahtumia.😍

Pienryhmäohjaajat pitävät teistä varmasti hyvän huolen yliopistoelämän alkutaipaleella, mutta jos jotain kysyttävää tulee, niin voitte olla yhteydessä myös minuun tai ainejärjestön hallitukseen.🤗

Ihanaa ensimmäistä opiskeluvuotta: pitäkää hauskaa ja kokeilkaa uusia juttuja rohkeasti!! Nähdään syksyllä lipaston käytävillä ja tapahtumissa😎

-Oona

Pienryhmäohjaajien yhteystiedot: Veeti Tiainen, Veeti.Tiainen@student.oulu.fi
Elina Pulkkinen, Elina.V.Pulkkinen@student.oulu.fi
Hanna Tiilikainen, Hanna.Tiilikainen@studentoulu.fi
Oona Kujala, Oona.I.Kujala@student.oulu.fi
Piia Prusila, Piia.Prusila@student.oulu.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s