Motivan kuukausikirje huhtikuu

Hyvää alkanutta huhtikuuta (ja aprillipäivää🤡) kaikille motivalaisille! 

Maaliskuusta haluaisin vielä nostaa erityismainintana ihanat vuosijuhlamme, kiitos kaikille osallistujille💜 

Kevään tullessa ja päivien pidentyessä on aika käydä läpi hieman huhtikuun tulevia tapahtumia. Kalenterit esille, sillä niitä riittää! 

1. Motivan kulttuuritapahtuma 4.4 

Motivan kulttuuritapahtumaksi äänestettiin tänä vuonna Oulun kaupunginteatterin Billy Elliot- musikaali😍! Billy Elliot on maailmalla menestynyt musikaali, joka kertoo Billyn matkan nyrkkeilykehästä balettitunnille. Lähdemme siis katsomaan ilmoittautuneiden kesken musikaalia maanantaina 4.4. kello 18. (Ilmoittautuminen päättynyt 13.3) 

Muistutuksena, että tapahtuma on alkoholiton😊  

Lisätietoa musikaalista löydät täältä: https://teatteri.ouka.fi/naytelma/billy-elliot/ . 

Hinnaksi lipuille jäi 20€, eli hieman vähemmän mitä alustavasti ajateltiin. Maksu tulisi olla maksettuna ilmoittautuneilla maanantaihin 4.4 mennessä! 😇 

Maksuohjeet:  

Saaja: Motiva ry 

Tilinumero: FI42 8000 1901 4808 23  

Viitenumero: 1423 

Määrä: 20€ 

2. Huhtikuun kiltakahvit 6.4. 

Huhtikuun kuukausittaiset kiltakahvit järjestetään lähitapahtumana yliopistolla KTK-kiltahuoneella ke 6.4.2022 klo 11–13.  

Kiltakahvit ovat tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille opiskelijoillemme/Motiva ry jäsenille. Nimensä mukaisesti paikan päällä kahvitellaan, ja tarjolla on myös pientä purtavaa 😊Kahveilla on helppo tutustua muihin Motivalaisiin, pitää taukoa opiskelusta, vaihtaa kuulumisia ja puhua kaikenlaisista aiheista maan ja taivaan väliltä💜 

Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät kahvittelemaan ja fiilistelemään alkavaa kevättä😍 

3. Viini- ja juustoilta 6.4  

Ensi viikon keskiviikkona tapahtumia riittää, sillä kiltakahvien lisäksi on luvassa vielä lisää tapahtumia😎 Motivan Viini- ja juustoilta nimittäin järjestetään vihdoinkin keskiviikkona 6.4. kello 17.30-22 osoitteessa Pursitie 8, Arkkaritalolla. (Ilmoittautuminen päättynyt 31.3.2022!) 

Viini- ja juustoillassa eli ViJussa maistelemme tuttuun tapaan erilaisia viinejä ja juustoja. Tarjoamme juustojen lisäksi myös muuta pientä purtavaa, ja halutessasi voit tuoda mukanasi myös omia juomia. 

Tapahtuma pidetään mukavan rennossa tunnelmassa, joten ei huolta, jos illan teema ei ole entuudestaan tuttu! Illan aikana pääset kartuttamaan yleissivistystäsi, ja saatatpa löytää myös uuden lempiviinisi tai -juustosi. 

Muista ottaa mukaasi oma viinilasi!! 

Pukukoodi: Smart casual 

Tervetuloa nauttimaan hyvästä seurasta ja tarjoiltavista! 🍷🧀 

4. Motivan kevään baaribileet 6.4.2022 

Keskiviikosta 6.4 on todellinen tapahtumapäivä, sillä luvassa on myös Motivan kevään baaribileet!💃🕺 

“Aurinko paistaa ja ilmat lämpenevät, joko on kevättä rinnassa? ☀️ Tule hakemaan kevätfiilistä Kaarleen 6.4. kun Motiva järjestää liikennevalobileet 🚦 Tule siis katsomaan ketkä ovat villejä ja vapaita ja keiltä löytyy oma kulta kainalosta.” 

Pukeudu siis liikennevaloteeman mukaisesti, eli 
💚 vihreä = sinkku 
💛 keltainen = vaikeasti selitettävissä 
❤️ punainen = varattu 
+ haalarit!

Löydätkö parisi? 💞 


60 ensimmäistä Kaarleen saapuvaa saavat lapun, jolle löytyy identtinen pari. 5 ensimmäistä toisensa löytänyttä paria saavat palkinnoksi Motivan uuden haalarimerkin. 

Lippuja myydään kide.appissa, vihreillä naulakoilla ja ovelta. Kide.appissa lipunmyynti alkaa 4.4. kello 12:00. Vihreillä naulakoilla lippuja myydään 6.4. kello 10-14. 

Lipun hinta ennakkoon 4€, ovelta 5€. 

MITÄ? Liikennevalobileet 
MISSÄ? Kaarlenholvissa 
MILLOIN? Keskiviikkona 6.4.2022 
MITÄ KUSTANTAA? 4€/5€ 

MITÄ PÄÄLLE? Haalarit ja vihreää/keltaista/punaista 🚦 

5. Palautepäivä ma 11.4 klo 12-14  

Motiva järjestää perinteisen palautepäivän maanantaina 11.4. klo 12–14 Telluksen Backstagella. Näillä näkymin tapahtuma on siis kokonaan läsnä, mutta seuraamme tilannetta aktiivisesti ja reagoimme siihen tarvittaessa. 

Palautepäivässä käydään läpi motivalaisten palautekyselyssä antamaa palautetta koskien mm. käymiensä kurssien sisältöjä, opetusmuotoja ja -järjestelyjä, kuormittavuutta sekä etäopetuksen onnistumista. Motivan palautepäivä on siis suunnattu kasvatustieteen tutkinto-ohjelman opiskelijoille ja henkilökunnalle. 

Tapahtumassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa😊 Paikan päällä arvotaan lisäksi osallistuneiden kesken superlahjakortti!!

 Jos tiedät jo osallistuvasi tapahtumaan, ilmoita ruokavaliosi tällä lomakkeella, jotta osaamme varautua oikealla määrällä tarjoiluja: https://forms.gle/wrbTtf7pMmTPd8G5A Lomake on auki sunnuntaihin 3.4. asti. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollinen. 

Tervetuloa!☀️ 

6. Motivan sääntömääräinen kevätkokous pe 22.4 klo 16 

Motivan sääntömääräinen kevätkokous pidetään pe 22.4 klo 16 eteenpäin Telluksen Frost clubilla. Motivan jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokousta, aivan kuten kaikkia Motiva ry:n hallituksen kokouksia!😁 

Kevätkokouksessa käydään muun muassa läpi vuoden 2021 toimintakertomus ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2021 hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille.

Tervetuloa seuraamaan kokousta! 

7. Wappusitsit 2022 @sähköinsinöörikilta 

Myös vappu lähestyy nopeaa vauhtia, ja näin ollen myös erilaiset vapun tapahtumat🎈🎉 

Keskiviikkona 27.4.2022 (Save The Date) päästään jälleen sitsaamaan, kun Motiva ja Sähköinsinöörikilta järjestävät yhteiset wappusitsit🍻 

Tapahtuman tarkemmat tiedot julkistetaan ensi viikolla järjestämisen edistyessä eli STAY TUNED motivalaiset!😎  

Keväistä ja tapahtumarikasta huhtikuuta, 

Tiedotusvastaava Salla Salokannel ja muu Motivan hallitus 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s