Kuukausikirje maaliskuu 2022

Hyvää alkanutta maaliskuuta kaikille Motivalaisille!💜   

Kevät kolkuttaa ovelle ja samoin seuraavalla viikolla alkava hiihtoloma😊 Ennen sitä on hyvä tarkistaa, mitä kaikkea Motivan kuukausikirje lupailee maaliskuulle, joten merkkailkaa tulevat tapahtumat haluamallanne tavalla muistiin! 
 

1. Vuosijuhlailmoittautuminen on auki 28.2-11.3.2022  
 

Tervetuloa juhlistamaan rakkaan ainejärjestömme Motiva ry:n 50-vuotista taivalta lauantaina 26.3.2022 Alppimajalle (Tirolintie 7, 90530 Oulu). Vuosijuhlatilaisuus on akateeminen juhla, joka sisältää hyvän ruuan ja juoman lisäksi muun muassa erilaisia puheita, musiikkiesityksiä ja seurustelua muiden juhlavieraiden kanssa. 
 

Jäsenten ilmoittautuminen aukeaa huomenna maanantaina 28.2.2022 klo 12.00 ja sulkeutuu 11.3.2022 klo 23.59 tai kaikkien avointen paikkojen ollessa täynnä.  

 
Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄhttps://motiva.nettilomake.fi/form/12698 
 

Ilmoittautuminen on avoin vain Motivan nykyisille ja valmistuneille jäsenille. Toivomme, että mahdollisimman moni Motivan nykyinen ja entinen jäsen pääsee osallistumaan, joten ethän jaa linkkiä ulkopuolisille. Tulemme seuraamaan ilmoittautumistilanteen etenemistä ja mikäli paikkoja on runsaasti, avaamme ilmoittautumisen kaikille halukkaille 7.3.2022 alkaen. Ilmoitamme tästä kuitenkin vielä erikseen. 
 

 
2. Urailtapäivä 3.3.2022 

KTK:lle ja HUTK:ille yhteinen urailtapäivä järjestetään 3.3.2022 kello 14.00 – 16.00 Tellus Backstagella. 
 

Paikalla on haastateltavana asiantuntijoita suoraan työelämästä ja aiheeseen liittyviä ständejä, joita opiskelijat voivat halutessaan kiertää samalla, kun juovat kupin kahvia tai teetä. 

Tapahtuman asiantuntijat käyttävät sekä suomea että englantia, joten tilaisuus on avoin myös kansainvälisille opiskelijoille. Iltapäivään voi tulla vain pistäytymään tai jäämään koko ajaksikin. Ei ennakkorekisteröitymistä. 

Tilaisuutta voi seurata myös zoomissa:  zoom-linkki KTK:n ja HUTK:n urailtapäivään 

Kysymykset:  salla.herrala@oulu.fi 

3. Kiltakahvit keskiviikkona 16.3.2022 

 
Maaliskuun kiltakahvit järjestetään jälleen pienen tauon jälkeen lähitapahtumana yliopistolla KTK-kiltahuoneella ke 16.3.2022 klo 11–13. 

Kiltakahvit ovat tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille opiskelijoillemme/Motiva ry jäsenille. Nimensä mukaisesti paikan päällä kahvitellaan, ja tarjolla on myös pientä purtavaa 🙂 Kahveilla on helppo tutustua muihin Motivalaisiin, pitää taukoa opiskelusta, vaihtaa kuulumisia ja puhua kaikenlaisista aiheista maan ja taivaan väliltä💜 

 
4. Palautekysely on auki 3.3-31.3.2022 

Miten mielestäsi Motivan hallitus on tänä vuonna onnistunut toiminnassaan? Ovatko vuoden aikana järjestetyt tapahtumat olleet onnistuneita ja minkälaisia tapahtumia toivoisit loppuvuodelle? Oliko ennen kaikki paremmin? Onko kaikki pilalla? 
 

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus antaa rakentavaa palautetta Motivan hallitukselle! Käy ihmeessä kirjoittelemassa missä olemme mielestäsi onnistuneet, mikä on mennyt pieleen ja miten voimme jatkossa kehittää toimintaamme paremmaksi! 🙂 

 Kysely aukeaa 3.3 ja on auki koko maaliskuun. Linkki kyselyyn jaetaan 3.3. Kaikki kyselyn kautta saatu palaute käsitellään täysin anonyymisti hallituksen kokouksessa. Pyrimme kehittämään toimintaamme loppuvuonna palautteen mukaan ja antamaan vinkkejä tulevalle hallitukselle toiminnan kehittämisestä. Laadimme palautteen perusteella palautepäivän, jossa käymme läpi palautetta. Palautepäivä järjestetään huhtikuussa, tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. 
 

 
5. Pakopelipäivä 18.3 ft. Defenssi ry, Communica ry & Tiima ry 

 
Tervetuloa osallistumaan Pakopelipäivään 18.3.! 

Defenssi on haastanut Communican, Spessun, Motivan ja Tiiman pakopelipäivään. 
 
Pakopelipäivässä 15 joukkuetta kisaavat toisiaan vastaan kolmessa eri Exit Oulun Uusikadun toimipisteen pelissä: Velhon perintö, Pommi ja The Heist. Huoneet ovat keskenään saman tasoisia. Nopeiten ja vähiten vihjeitä apuna käyttäen selvinnyt joukkue voittaa! 
 
Mikä? Pakopelipäivä 
Ketä mukana? Defenssi, Motiva, Spessu, Tiima ja Communica 
Milloin? 18.3. klo 12–19 välisenä aikana 
Missä? Exit Oulu, Uusikadun toimipiste, (Uusikatu 22) 
Mitkä huoneet Exit Oululla? Velhon perintö, Pommi ja The Heist 
Ilmoittautuminen: Forms -lomakkeella joukkueittain. Ilmoittautuminen aukeaa 25.2. klo 13:00 
Mitä maksaa? 90 €/kuuden hengen joukkue (eli hinnaksi jää 15 €/hlö). Maksu suoritetaan joukkueittain (90 €) tilisiirtona Defenssin tilille (FI13 4730 0010 5923 34) ilmoittautumisvahvistuksen saatuanne. 

Aurinkoisin terveisin🌞, 

Motivan hallitus 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s