Kuukausikirje helmikuu 2022

Hyvää alkanutta helmikuuta kaikille Motivalaisille! Toivottavasti kaikilla on ollut energinen vuoden alku 💜 

Helmikuun kuukausikirje kannattaa lukea huolellisesti läpi, sillä tässä kuussa on paljon tiedotettavaa! 

1.Motiva ry:n 50v vuosijuhlat  
 Vihdoinkin kaikkien odottama päivä lähestyy, nimittäin rakkaan ainejärjestömme Motiva ry:n 50v vuosijuhlat!💜 Vuosijuhlia vietetään lauantaina 26.3.2022 Alppimajalla (Tirolintie 7, 90530 Oulu). Vuosijuhlatilaisuus on akateeminen juhla, joka sisältää hyvän ruuan ja juoman lisäksi muun muassa erilaisia puheita, musiikkiesityksiä ja seurustelua muiden juhlavieraiden kanssa. 

Illalliskortit kustantavat Motiva ry:n jäsenille alkoholillisena 65€ ja alkoholittomana 60€. Illalliskortin hintaan sisältyy iltajuhla illallisineen ja juomineen, bussikuljetus ja sisäänpääsy jatkoille sekä haalarimerkki. Sillis maksaa 10€, joka maksetaan illalliskortin yhteydessä. Tarkemmat maksuohjeet ilmoitetaan myöhemmin.  

Ilmoittautuminen vuosijuhlille aukeaa kutsuvieraille 14.2.2022 ja muille jäsenille 28.2.2022. Tiedoitamme tästäkin lisää lähempänä, joten muista seurata sähköpostia ja lisäksi ota Motivan Instagram, Facebook sekä blogi seurantaan!  

Linkki FB-eventtiin: https://www.facebook.com/events/360942509365727/ 

Lisätietoja muun muassa pukukoodista, illan aikataulusta sekä vuosijuhlien etiketistä löydät Motivan vuosijuhlablogista, johon pääset oheisesta linkistä:  Motivan vuosijuhlat (wordpress.com)  
 

Mikäli vuosijuhliin liittyen herää minkäänlaisia kysymyksiä ole rohkeasti yhteydessä vuosijuhlatiimiin osoitteessa motivanvuosijuhlat@hotmail.com  

2. Helmikuun kiltakahvit tiistaina 15.2  

Helmikuun kiltakahvit järjestetään jälleen pienen tauon jälkeen lähitapahtumana yliopistolla KTK-kiltahuoneella ti 15.2.2022 klo 11–13. 

Kiltakahvit ovat tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille opiskelijoillemme/Motiva ry jäsenille. Nimensä mukaisesti paikan päällä kahvitellaan, ja tarjolla on myös pientä purtavaa 🙂 Kahveilla on helppo tutustua muihin Motivalaisiin, pitää taukoa opiskelusta, vaihtaa kuulumisia ja puhua kaikenlaisista aiheista maan ja taivaan väliltä💜 

3. Motivan makkarapulkkailu keskiviikkona 16.2 klo 17 alkaen 

Motivan toivottu ulkotapahtuma on täällä! Hae pulkkasi tai liukurisi varastosta ja kipaise lähikauppaan makkaraostoksille, sillä keskiviikkona 16.2. klo 17 Motiva suuntaa makkarapulkkailemaan! 
 
Tapahtuma alkaa Raksilan Reikunmäestä pulkkailulla, jonka jälkeen jatkamme matkaa Kuusisaaren nuotiopaikalle makkaranpaistoon (tai muiden eväiden syöntiin) ja Motivan tarjoamalle kaakaolle (joko holittomana tai holillisena). 
 
Tapahtumalla on säävaraus! 
 

Facebook-event: Motivan makkarapulkkailu (facebook.com) 

 Motivan makkarapulkkailu In english below Motivan toivottu ulkotapahtuma on täällä! Hae pulkkasi tai liukurisi varastosta ja kipaise lähikauppaan makkaraostoksille, sillä keskiviikkona 16.2. Motiva suuntaa… www.facebook.com 

 

4.Hengailuilta 23.2 klo 18 alkaen Tukikohdalla (alustava päivämäärä) 
 Motiva järjestää rennon hengailuillan jäsenilleen ensi viikon keskiviikkona 23.2 Tukikohdalla (Sorvarintie 5) kello 18–23HOX! Tilavaraus on vielä varmistamatta, joten tapahtuman päivämäärä on vielä auki. 

Illan aikana on tarkoitus nimensä mukaisesti hengailla yhdessä rennoissa merkeissä. Omia lautapelejä tms. saa tuoda mukana, mikäli haluaa pelailla.  

Tarjolla on pientä naposteltavaa! 🙂 OPM (eli Oma Pullo Mukaan). Tapahtumassa saa (muttei ole pakko) nauttia alkoholia. 

Nähdään paikan päällä! 🤩 

5. Oppimistieteiden koulutusohjelman infotilaisuus 18.2 klo 12 alkaen 
 Oppimistieteiden tutkinto-ohjelman infotilaisuus järjestetään zoomissa perjantaina 18.2. klo 12.00-12.30. Zoom-linkki: https://oulu.zoom.us/j/67296944520  

Tilaisuudessa oppimistieteiden tutkinto-ohjelman vastuuhenkilö, professori Hanni Muukkonen- van der Meer , apulaisprofessori Hanna Järvenoja ja yliopistonlehtori Teemu Suorsa esittelevät tutkinto-ohjelmaa ja vastaavat opiskelijoiden kysymyksiin. 
 

6. Pienryhmäohjaajahaku 2022 käynnissä, hakuaika päättyy 14.2.2022 

Pienryhmäohjaajia etsitään edelleen! 😊 Haku on käynnissä 14.2. saakka. Pienryhmäohjaajia etsitään sekä kasvatustieteen että uuteen ensi syksyllä käynnistyvään oppimistieteiden tutkinto-ohjelmiin. Oppimistieteiden tutkinto-ohjelmassa on yhteisiä opintoja kasvatustieteiden tutkinto-ohjelman kanssa, esimerkiksi ensimmäisen vuoden opinnot ovat identtiset. Tulevien oppimistieteiden pienryhmäohjaajien ei kuitenkaan tarvitse tuntea oppimistieteiden tutkintorakennetta laajemmin, vaan teemaan liittyvät kysymykset ohjataan tutkinto-ohjelman vastuuhenkilölle tai opintoneuvontaan. Muistutuksena vielä, että pienryhmäohjaukseen koulutetaan, siitä saa hyvää ohjauskokemusta, palkkion sekä opintopisteitä vapaavalintaisiin opintoihin. 
 

linkki ilmoittautumiseen: 

Lisätietoja: 

https://www.oulu.fi/opiskelijalle/pienryhmaohjaus

Mukavaa helmikuuta, 
 

Tiedotusvastaava Salla ja muu Motivan hallitus 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s