Motivan kuukausikirje – Marraskuu

Makoisaa marraskuuta Motiva!

Ilma viilenee ja opiskelutahti kiristyy. Muistakaa opiskeluiden välillä kuitenkin myös rentoutua. Nyt on oiva tilaisuus kaivaa villasukat ja kynttilät esiin tai lähteä vaikka tämän kuun tapahtumiin nollaamaan stressiä. Luvassa on kaikkea kivaa 😊

Marraskuun häppeningit:
1. Keskusteluhetki kaksikielisyydestä 3.11.
2. KTK ReverseSuunnistus 4.11.
3. Viini- ja juustoilta 10.11.
4. Throwback- bileet 17.11.
5. Hallitustyrkky 24.11.
6. Motivan syyskokous ja pikkujoulut 26.11.

Keskustelu hetki kaksikielisyydestä 3.11. kello 16–18

Tervetuloa avoimeen keskusteluhetkeen kiltahuoneelle tai Zoomiin 3.11.2021 kello 16–18. Tule jakamaan kokemuksia, ajatuksia ja ideoita tiedekunnan kaksikielisyyteen liittyen. Keskusteluhetki on myös osa aineiston keräämistä, mitä tulemme esittelemään tiedekunnan dekaanille. Kiltahuoneella on kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Mikäli et pääse paikan päälle, olemme mahdollistaneet myös etäkeskustelun Zoomissa, jonne voit tulla jakamaan ajatuksia. Kummassakin paikassa on Kaskin, Motivan ja Olon edustajia kuulemassa ja kirjaamassa ajatuksianne. Zoom-linkki löytyy sähköpostista.

Mitä? Kaksikielisyys aiheinen keskustelu hetki
Missä? Kiltis/Zoom
Milloin? 3.11. kello 16–18

KTK ReverseSuunnistus 4.11. kello 17–22

Muistatko oman fuksisuunnistuksesi? Muistatko sen yhteisöllisyyden, joka vallitsi ryhmäsi kesken? Olet luultavasti ollut silloin opintojesi alkutaipaleella ja nyt takana on jo vuosi tai useampi. Uudet fuksimme pääsivätkin juuri kokemaan suunnistuksen taianomaisuuden, joten nyt onkin aika kääntää roolit toisin päin!

KTK:n ReverseSuunnistuksessa jo kokeneet suunnistajakonkarit pääsevät kiertämään illan pimenevinä tunteina halki keskustan uunituoreiden fuksiemme pitäessä huolen siitä, että rastipaikoilta ei menoa ja meininkiä puutu!

Suunnistus toteutuu Oulun keskustan alueella torstaina 4.11. klo 17–22 välisenä aikana, jonka jälkeen koko suunnistuskansa on tervetullut jatkamaan iltaansa oman valintansa mukaisesti joko Kaarleen tai toiseen myöhemmin ilmoitettavaan lokaatioon.

Mitä? KTK:n ReverseSuunnistus
Missä? Keskustan alueella
Milloin? Torstaina 4.11. klo 17-22
Mitä maksaa? 5e/joukkue.
Milloin julistetaan voittaja? klo 24
Mitkä on jatkopaikat? Kaarle ja toinen myöhemmin ilmoitettava jatkopaikka

Viini- ja juustoilta 10.11. kello 18–22

Motivan Viini- ja juustoilta järjestetään vihdoinkin keskiviikkona 10.11. kello 18-22 osoitteessa Aleksanterinkatu 9 (käynti sisäpihalta). Viini- ja juustoillassa eli ViJussa maistelemme tuttuun tapaan erilaisia viinejä ja juustoja. Tarjoamme juustojen lisäksi mahdollisesti myös muuta pientä purtavaa, ja halutessasi voit tuoda mukanasi myös omia juomia.

Tapahtuma pidetään mukavan rennossa tunnelmassa, joten ei huolta, jos illan teema ei ole entuudestaan tuttu! Illan aikana pääset kartuttamaan yleissivistystäsi, ja saatatpa löytää myös uuden lempiviinisi tai -juustosi. Ilta alkaa siis klo 18.00, joten saavuthan paikalle jo klo 17.45, jotta ilta päästään aloittamaan aikataulussa! Ota myös mukaan oma viinilasi!!!

Mitä? Motivan viini- ja juustoilta (Ilmoittautuminen täynnä)
Missä? Aleksinkulma (Aleksanterinkatu 9)
Milloin? 10.11. kello 18–22

Pukukoodi? Smart casual

Throwback-bileet 17.11.

Tervetuloa osallistumaan Motiva ry:n järjestämään Throwback- bileisiin 17.11.2021 Kaarlenholvissa klo 22 alkaen. Throwback-bileiden illan teemana on palata takaisin 2000- ja 2010-lukujen parhaimpiin muistoihin bängereiden musiikkiklassikoiden soidessa taustalla. Pukukoodina haalarit ja/tai teeman mukainen pukeutuminen.

Lippuja myydään vihreiden naulakoiden edessä 16.11 & 17.11 klo 10–14 välisenä aikana. Liput ennakkoon ostettaessa kustantaa 3e (ovelta 4e).

Mitä? Throwback-bileet
Missä? Kaarlenhovissa
Milloin? 17.11.2021
Mitä kustantaa? 3€/4€
Mitä päälle? Haalarit ja/tai teeman mukainen pukeutuminen

Hallitustyrkky 24.11. ja hallituksen instaesittelyt viikolla 46

Motivan hallitustyrkky järjestetään 24.11. kello 18 eteenpäin. Osoite tullaan ilmoittamaan myöhemmin ElämääMotivassa Whatsapp- ryhmässä. Motivan hallituksen jäsenet kertovat lyhyesti hallitustoiminnasta ja pesteistään ja tapahtuman aikana on mahdollista osoittaa alustavaa kiinnostustaan hallituksen toimintaan liittymisestä. Illan tarkoituksena on hengailla yhdessä ja saada hallituksen toimintaa selkeämmäksi jäsenistölle, jotta kynnys hakea toimintaan mukaan olisi mahdollisimman matala. Tämä on oiva paikka kysyä, jos hallituksessa tai siinä toimimisessa on jotain epäselvää tai jokin askarruttaa! 

Tervetuloa hengailemaan hyvällä porukalla!  
Hallitus tulee myös marraskuun aikana esittelemään pestejään instagramissa. Nyt onkin hyvä hetki laittaa @motivary seurantaan!

Mitä? Hallitustyrkky/Hengailuilta
Missä? Paikka ilmoitetaan myöhemmin hihihihi

Milloin? 24.11. kello 18 eteenpäin

Motivan syyskokous ja pikkujoulut 26.11. kello 17

Motivan pikkujoulut ja syyskokous järjestetään tänä vuonna perjantaina 27.11 Oulun Tetralla kello 17.00 eteenpäin!  

Ennen pikkujouluja on hallituksen syyskokous alkaen klo 17.00. Syyskokouksessa valitaan Motivan hallitus ensi vuodelle, joten kannattaa tulla paikalle käyttämään äänioikeuttaan tai muuten vain seuraamaan ensi vuoden hallituksen muodostumista! Hallitustoiminnasta kiinnostuneille tämä on myös oiva mahdollisuus liittyä toimintaan mukaan.  

Pikkujoulut alkavat heti syyskokouksen jälkeen eli todennäköisesti n.18.30. Pikkujouluissa luvassa on fuksien ja toisen vuoden opiskelijoiden ohjelmanumerot, joulupukki jakaa lahjoja sekä äänestetään haalarimerkki kilpailun voittaja! Haalarimerkki kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Motivalainen tuomalla oman luonnoksen merkistänsä pikkujouluihin! OPM!

Mitä? Motivan syyskokous ja pikkujoulut
Missä? Oulun Tetralla (Mäkelininkatu 31, 2.krs)
Milloin? 26.11. kello 17 eteenpäin
Pukukoodi? Smart Casual


Joulukuun alussa on suunnitteilla myös jo Viini- ja rupatteluilta (Tod näk 2.12) ja Kalsarikännit (6.12.), joten rustatkaahan nekin jo kalentereihin ylös! Tsemppiä kaikille pimeneviin iltoihin ❤

Jaxuhalit,
Varpu ja Motivan muu hallitus

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s