Motivan kuukausikirje – Lokakuu

Morjenttes Motivalaiset!

Hyvää lokakuuta! Syksy sen kuin etenee ja pimeys valtaa koko maan. Vaikka syksy voi tuntua synkältä, piristystä tähän tuo lokakuun lukuiset opiskelijatapahtumat, joita vihdoin pystytään järjestämään. Tässä teille siis tuttu ja turvallinen Motivan kuukausikirje, josta löytyy varmasti tekemistä teille kaikille. Kaivakaahan kalenterit esille!

Tapahtumat löytyvät päivämäärineen myös Motivan blogin päivitetystä tapahtumakalenterista, johon pääsee tästä linkistä.

Psykologian fuksien haalareiden sovitus 7.10.

Moi psykan fuksi! Haluatko tilata opiskelijahaalarit? Nyt on mahdollisuus tulla testaamaan haalareita, jotta osaat tilausvaiheessa tilata itsellesi sopivan koon. Haalareiden sovitus järjestetään KTK:n yhteisellä kiltahuoneella 7.10. kello 10–14. Kiltatilat löytyvät KTK:n ”sydämen” eli keskusaulan portaiden yläpäästä.

Like I give a fu*ksi -sitsit 7.10.

Tänä vuonna Motiva järjestää paljon odotetut fuksisitsit torstaina 7.10. klo 18–22 Aleksinkulmassa teemana Irlanti! Pue siis päälle vaikka jotain vihreää tai muuta teeman mukaista ja tule viettämään hauska ilta fuksisitsien merkeissä!! 😊 Pukeutumiseen voi ottaa mallia esimerkiksi Pyhän Patrikin päivästä.

Tapahtuma alkaa klo 18.00 Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9), joten ole paikalla viimeistään 17.45. Sitseiltä on epäsopivaa olla myöhässä! Sitsit päättyvät klo 22.00, jonka jälkeen on jatkot Kaarlessa Like I give a fu*ksi -bileiden merkeissä! Jatkot ovat avoimet kaikille.

Omien juomien nauttiminen sitseillä on sallittua ja jopa suotavaa eli OPM (oma pullo mukaan)!!

Motiva seikkailee- liikuntatapahtuma Huikiassa 13.10.

Motivan liikuntatapahtuma on täällä taas! Tänä vuonna tarkoituksena on lähteä seikkailemaan kiipeilykeskus Huikiaan. Seikkailupuistossa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa. Seikkailupuisto Huikia löytyy Oulun Raksilan uimahallin läheisyydestä Pikkukankaanpuistosta, vain kävelymatkan päästä Oulun keskustasta. Huikia järjestää Motivalaisille pimeäseikkailun keskiviikkona 13.10. kello 18 eteenpäin. (Ilmoittautuminen mennyt).

Psykologiliiton järjestämä infoilta psykologian fukseille 14.10.

Hei psykologian fuksit!  

Kutsumme teidät tervetulleiksi Psykologiliiton järjestämään infotilaisuuteen 14.10. klo 18:00 alkaen Oulun yliopistolle luentosaliin L10. Infoilta kestää noin 2 tuntia. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda tutuksi Suomen Psykologiliiton ja sen sidosyhdistysten toimintaa teille fukseille. Lisäksi tapahtumassa on mahdollista liittyä Psykologiliiton jäseneksi.   

Tilaisuudessa toimintaansa on esittelemässä: Suomen Psykologiliitto, Oulun Psykologit ry, SPOL ry (Suomen psykologian opiskelijain liitto) ja EFPSA (Euroopan psykologian opiskelijoiden liitto) 

Tapahtumassa on lisäksi ruoka- ja juomatarjoilua. Tarjoilujen oikean määrän mitoittamiseksi pyytäisimmekin teitä fukseja ilmoittautumaan tapahtumaan alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian:  

https://motiva.nettilomake.fi/form/11901

HOX! Yliopiston ulko-ovet ovat lukossa klo 16.00 jälkeen, joten kulku onnistuu vain yliopiston 24/7 kulkukortin avulla. Ei kuitenkaan huolta, olemme jollakin ulko-ovista päästämässä tapahtumaan osallistujia sisään. Ilmoitamme tästä osallistujille tarkemmin lähempänä tapahtumaa!

Hengailuilta Tukikohdalla 18.10.

Motiva järjestää rennon hengailuillan jäsenilleen Tukikohdalla maanantaina 18.10. kello 18–22. Illan aikana on tarkoitus nimensä mukaisesti hengailla yhdessä rennoissa merkeissä. Omia lautapelejä tms. saa tuoda mukana, mikäli haluaa pelailla. Tilaisuudessa on tarjolla pientä naposteltavaa ja tämän lisäksi OPM (=oma pullo mukaan) 😊

Kiltakahvit 19.10.

Seuraavat kiltakahvit pidetään tiistaina 19.10. klo 11:00-13:00 KTK:n kiltahuoneella.

Kiltakahvit ovat rento tapahtuma, joka on avoinna kaikille opiskelijoillemme klo 11:00-13:00. Kahveilla on helppo tutustua muidenkin vuosikurssien tyyppeihin, vaihtaa kuulumisia ja muuten vain hengailla aikaa viettämässä.  Voit myös piipahtaa pikaisesti pelkästään kahvit hörppäämässä mikäli näin haluat. Tarjolla on aina useampaa herkkua kahvin kaveriksi. Tervetuloa!

Kiltatilat löytyvät KTK:n ”sydämen” eli keskusaulan portaiden yläpäästä.

Alumniviikko 18.10.–22.10.

Motivan työelämätapahtuma on täällä taas ja kantaa tällä kertaa nimeä Alumniviikko! Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti videoiden muodossa maanantaista perjantaihin. Kasvatustieteen ja -psykologian alumnit ovat kuvanneet meille 10–25 minuutin pituisia videoita työviikostaan, jotta pääsemme tutustumaan alamme mahdollisiin työtehtäviin tarkemmin. Luvassa on katsaukset kasvuspesialistin, asiakkuuspäällikön, uravalmentajan, suunnittelijan, lehtorin, tutkintavastaavan sekä yliopettajan työhön. Videoissa käydään läpi sitä, miten alumnit ovat päätyneet työtehtäviinsä ja mitä tärkeää yliopisto-opinnoista on tarttunut heidän matkaansa ja auttanut heitä urallaan. Linkit YouTube-videoihin jaetaan sähköpostissa viikolla 42. Lisäksi vinkkaamme joka päivälle yhden mielenkiintoisen Perjantain SKOLaus -alumnipodcastjakson. Enjoy!

Psst. Alumniviikon kunniaksi asiantuntijoiden ja esihenkilöiden ammattijärjestö Specia tarjoaa 10 € S-lahjakortin kaikille, jotka liittyvät viikon 42 aikana Specian jäseniksi!

Hatkat- työelämätapahtuma ja Halloweensitsit Rovaniemellä 29.10.

Hatkat on Lastun, Motivan ja Emilen yhteinen työelämäpäivä, joka järjestetään 29.10. Rovaniemellä. Haluamme tällä tapahtumalla rohkaista osallistujia kasvamaan työelämän ainutlaatuiseksi moniosaajaksi. Olemme saaneet tapahtumaan neljä hyvin mielenkiintoista workshoppia/uratarinaa. Jokainen ohjelmanumero antaa mielenkiintoisesta näkökulmasta tietoisuutta työelämän erilaisista mahdollisuuksista. Kasvatustieteilijä, sinusta on mihin vain! 

HATKAT aikataulu 29.10.

Päivän yhteinen aloitus klo 9–10

Workshop 1: 10–11 
Workshop 2: 11.10–12.10
Uratarina 3: 13.10–14.10
Workshop 4: 14.20–15.20
Päivän yhteinen lopetus klo 15.20–16

🎃 Halloweensitsit klo 18

VinkVink! Kaikkien Suomen kasvatustieteen opiskelijoiden yhteiset Supersitsit järjestetään näillä näkymin 3.12. Joensuussa! Laittakaa kalentereihin jo nyt varaus Joensuun reissulle 😉

Syysterkuin,

Varpu Suojalehto ja muu Motivan hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s