Motivan vuosijuhlat siirtyvät keväälle 2022

Rakkaat motivalaiset!

Motiva ry:n hallitus on kokouksessaan 25.8.2021 päättänyt vuosijuhlatoimikunnan suosituksesta siirtää ainejärjestön 50-vuotisjuhlat keväälle 2022. Uudeksi juhlapäiväksi on tälle erää päätetty 26.-27.3.2022. Juhlien järjestelyjä edistetään normaalisti siirtämisestä huolimatta.

Keskeisenä syynä juhlien siirtämiseen on verkkaistunut rokotustahti ja halu varmistaa, että juhlat voidaan järjestää turvallisesti ilman kohtuuttomia vaatimuksia erityisjärjestelyistä. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei valtiollisista tai alueellisista rajoitustoimenpiteistä ei ole mahdollista luopua perustellusti ja kokonaisuudessaan vielä lokakuussa, jolloin juhlat oli aiemman suunnitelman mukaan tarkoitus pitää.

Perusteluissa painoi paljolti se, etteivät järjestäjät toivo kenenkään joutuvan harkitsemaan erikseen, uskaltavatko tulla paikalle. Juhliin odotetaan ja toivotaan saapuvaksi yhdistyksen aktiiveja eri vuosikymmeniltä sekä yhteistyöjärjestöjä ja ystäviä ympäri Suomen, minkä vuoksi toteutuksessa tahdotaan erityisesti panostaa huolettomaan ja turvalliseen osallistumiseen. Kun juhlat lopulta pidetään, voitaisiin ne pitää kunnolla ja yhdistyksen puolivuosisataista historiaa kunnioittaen.

Hallitus ja toimikunta seuraavat tilanteen kehittymistä ja tiedottavat mahdollisista muutoksista ajantasaisesti sitä mukaan, kun uutta tietoa saadaan ja esimerkiksi ilmoittautuminen vuosijuhlille tulee ajankohtaiseksi,

Vuosijuhlatoimikunnan puolesta,

Jarkko Impola ja Varpu Suojalehto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s