Motivan kuukausikirje – Syyskuu

Tervehdys motivalaiset! Hyvää alkavaa lukuvuotta teille kaikille. Syksy saapuu ja on aika taas siirtyä opiskeluelämän pariin. Syksyn tulo tarkoittaa myös tietysti sitä, että ainejärjestöömme liittyy uusia fukseja. Toivotetaan heidät lämpimästi tervetulleiksi Motivaan!

Poikkeusajat jatkuvat edelleen ja tämän myötä kannattaakin seurata ahkerasti eri tapahtumia myös sosiaalisessa mediassa. Sinne päivittyvät usein ajankohtaisin tieto tapahtumien järjestämisestä sekä mahdollisista muutoksista. Motivan löydät instagramista nimimerkillä @motivary sekä facebookista nimellä Motiva ry. Ethän osallistu tapahtumiin, mikäli sinulla on oireita. Pidetään huolta toisistamme! Tapahtumia on kuitenkin syyskuussa luvassa ja tästä Motivan kuukausikirjeestä pääsette kurkkaamaan tulevat tapahtumat!

Tapahtumat löytyvät päivämäärineen myös Motivan blogin päivitetystä tapahtumakalenterista, johon pääsee TÄSTÄ.

Motivan tutustumisilta ja ylimääräinen vuosikokous 1.9.

Motiva järjestää keskiviikkona 1.9. Tukikohdassa (Sorvarintie 5) klo 18.00 alkaen tutustumisillan, jossa nimensä mukaisesti uudet ja vanhat opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa rennoissa merkeissä. Tiedossa on niin vapaamuotoista seurustelua kuin etukäteen mietittyä ohjelmaakin. Tarjolla on pientä naposteltavaa, juomatarjoilu on jokaisen omalla vastuulla. Pukukoodina haalarit tai muu vaatetus. Tapahtumassa on vahva maskisuositus. Motiva tarjoaa maskit kaikille osallistujille.

Ennen varsinaista tutustumisiltaa Motiva pitää klo 17.00 alkaen ylimääräisen vuosikokouksen samassa paikassa eli Tukikohdassa. Kokouksessa tarkoituksena on täydentää Motivan hallitusta maksimissaan yhdellä varajäsenellä. Tämä on mahtava mahdollisuus päästä mukaan hallitustoimintaan loppuvuodeksi 2021 ja kerryttää kokemusta järjestötoiminnasta! 🙂

HUOM! Koronapandemian vuoksi vuonna 2021 järjestetään 2 tutustumisiltaa: erikseen psykologian sekä kapsyn/kakon fukseille. Psykologian opiskelijoiden tutustumisilta järjestetään 8.9.2021.

Syyssoudut 4.9.

Oulun yliopiston Prosessikilta ry järjestää Syyssoudut lauantaina 4.9. klo 12 alkaen Tuiran uimarannalla. Motiva sekä psykologian fuksit ovat kasanneet omat joukkueet soutuihin, joten nyt jos koska kannattaa lähteä katsomaan ja kannustamaan opiskelutovereita!

Kyseessä on poikkitieteellinen tapahtuma, joka on kaikille avoin ja ilmainen. Oulujoen herruudesta kilpaillaan kirkkoveneillä kahden joukkueen soutaessa yhtäaikaisesti. Tervetuloa soutamaan ja kannustamaan joukkuettasi!

Fuksiolympialaiset 4.9.

Fuksiolympialaiset järjestetään jälleen perinteisesti kasvatustieteiden tiedekunnan fukseille Hollihaan puistossa 4.9. klo 16 eteenpäin. Luvassa on ulkopelejä ja -leikkejä sekä rentoa yhdessäoloa – unohtamatta pientä tervettä kilpailuhenkeä. Kasaa siis fuksiluokkasi kokoon ja tulkaa näyttämään, miten ryhmänne toimii yhdessä!

Koronaepidemian vuoksi tapahtumassa on muutamia erikoisjärjestelyitä. Saapuessasi tapahtumaan, tulee sinun ensin ilmoittautua paikalla olevaksi. Ilmoittautumispaikka on merkitty puistoalueella. Seniorit ovat tervetulleita seuraamaan fuksiolympialaisia. 😊

Psykologian fuksien tutustumisilta 8.9.

Motiva järjestää keskiviikkona 8.9. Tukikohdassa (Sorvarintie 5) klo 18.00 alkaen psykologian fuksien tutustumisillan, jossa nimensä mukaisesti uudet psykologian opiskelijat sekä vanhat Motivan opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa rennoissa merkeissä. Tiedossa on niin vapaamuotoista seurustelua kuin etukäteen mietittyä ohjelmaakin. Tarjolla on pientä naposteltavaa, juomatarjoilu on jokaisen omalla vastuulla. Pukukoodina haalarit tai muu vaatetus. Tapahtumassa on vahva maskisuositus. Motiva tarjoaa maskit kaikille osallistujille.

Hurmos 10.9.

Hurmos on kaikkien Oulun korkeakouluopiskelijoiden yhteinen lukuvuoden avajaistapahtuma. Hurmos koostuu kahdesta osasta, Linnanmaan päivätapahtumasta kello 10-14 ja Kuusisaaren iltatapahtumasta kello 17 alkaen. Päivällä osallistujat pääsevät tutustumaan eri järjestöihin, toimijoihin ja yrityksiin kiertämällä Linnanmaan kampusta käyden erilaisilla pisteillä. Päivän ohjelma on osallistujille maksuton. Päivä huipentuu suureen opiskelijafestivaaliin Kuusisaaressa, jossa osallistujat pääsevät nauttimaan monenlaisesta oheisohjelmasta, ruuasta ja juomasta sekä opiskelijoiden että pääartistien esiintymisistä. Lipunmyynti aukeaa 23.8.2021 Kide.appissa. Liput OYY:n ja OSAKOn jäsenille 12€. Normaalihintainen lippu 24€.

Fuksisuunnistus (Tarkka päivämäärä ei tiedossa)

Yksi syksyn mieleenpainuvimmista tapahtumista, eli Fuksisuunnistus, järjestetään usein myös syyskuussa. Fuksisuunnistus on (leikkimielinen) rastisuunnistuskilpailu, jossa kierretään vanhempien opiskelijoiden pitämiä rasteja läpi, suorittaen erilaisia tehtäviä. Kattokiltamme Kaskin järjestämässä tapahtumassa fukseista muodostetut ryhmät pukeutuvat jonkin teeman mukaisesti ja suunnistavat rastiradalla suorittaen erilaisia tehtäviä. Lisätietoa tapahtumasta tulossa myöhemmin! Kannattaa laittaa @kaskiry seurantaan Instagramissa 😉

Motivan hallituksen palautekysely 6.9.-20.9.

Miten Motivan hallitus on tänä vuonna onnistunut toiminnassaan? Ovatko tämän vuoden tapahtumat olleet onnistuneita ja minkälaisia tapahtumia haluatte loppuvuodelle? Oliko ennen kaikki paremmin? Onko kaikki pilalla?

Nyt sinulla on mahdollisuus käydä rustailemassa Motivan hallituksen palautekyselyyn rakentavaa palautetta tämän vuoden toiminnasta! Kerro ihmeessä missä olemme onnistuneet, mikä on mennyt pieleen ja miten voimme jatkossa kehittää toimintaamme paremmaksi!

Palaute kysely aukeaa 6.9. ja on auki kaksi viikkoa. Kaikki palaute käsitellään täysin anonyymisti hallituksen kokouksessa. Pyrimme kehittämään toimintaamme loppuvuonna palautteen mukaan ja antamaan vinkkejä tulevalle hallitukselle toiminnan kehittämisestä. Laadimme palautteesta anonyymin koosteen Motivan blogiin ensi kuun aikana sekä mahdolliset kehitystoimenpiteet, joihin ollaan palautteen pohjalta päädytty. Linkki palautekyselyyn lähetetään sähköpostitse.

Etäkiltakahvit 28.9.

Motiva järjestää syksyn ensimmäiset etäkiltakahvit motivalaisille tiistaina 28.9. klo 11.45–13.00 Zoomissa. Tapahtuman idea on sama kuin perinteisilläkin kiltakahveilla eli pitää taukoa opiskeluista ja keskustella rennosti muiden motivalaisten kanssa. Myös opettajat ja koulutussuunnittelija ovat tervetulleita pitämään kahvitaukoa.

Paikalle voi tulla mihin aikaan vain klo 11.45–13.00 välillä ja viipyä sen aikaa kun haluaa 😊 Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee piipahtamaan paikalla! Olisi kiva kuulla etenkin fuksien kuulumisia, joten tulkaahan myös te (vaikka porukalla) paikalle! 😊  Linkki jaetaan sähköpostitse lähempänä itse tapahtumapäivää.

Jäsenmaksujen muutokset

UUDET OPISKELIJAT,

Jäsenmaksu tulee olemaan tänä lukuvuonna 5€. Jäsenmaksulomakkeeseen pääset tästä. Mikäli ehdit maksaa vanhan jäsenmaksun mukaisesti, otamme sinuun yhteyttä syksyn aikana.

VANHAT OPISKELIJAT,

Uudistamme tänä lukuvuonna jäsenmaksukäytäntöämme ja siirrymme vuosittaiseen jäsenyyteen, jotta pystymme paremmin pitämään jäsenrekisterimme tiedot ajantasalla. Vanhojen jäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua enää opiskeluaikanaan vaan hakemuksen vuosittainen täyttäminen riittää jäsenyyteen. Teille suunnattuun jäsenhakemukseen pääset tästä.

Muuta

Syksyn tapahtumat elävät koko ajan ja ainejärjestöt seuraavat aktiivisesti yleisiä määräyksiä ja ohjeita. Motiva järjestää tapahtumia mahdollisuuksien mukaan, aina opiskelijoiden terveys edellä. Tapahtumiin voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla muutoksia tai peruuntumisia.

Syksyisin terveisin,

Varpu Suojalehto ja muu Motivan hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s