Motivan kuukausikirje – Huhtikuu

Moikka Motivalaiset! 


Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava pääsiäinen! Huhtikuu on saapunut, ja kesää kohti mennään hurjaa vauhtia. Myös tapahtumia on tälle kuukaudelle luvassa useampi, joten mennäänhän itse asiaan. 


Tapahtumat löytyvät päivämäärineen myös Motivan blogin päivitetystä tapahtumakalenterista, johon pääsee tästä linkistä. 

Huolihetki 6.4. 

Motivan hallitus lähestyi alkuvuodesta jäsenistöä sähköpostilla koskien kasvatuspsykologian tulevaisuutta. Yliopiston hallitus on hyväksynyt uuden tutkinto-ohjelman, jonka myötä vuodesta 2022 uusi tutkinto-ohjelma tulee korvaamaan kasvatuspsykologian pääaineen: Learning Sciences (3+2 vuotta). Kasvatuspsykologia tulee olemaan osana uutta tutkintoa, ja voidaankin puhua pääaineen kehittämis- ja uudistamistarpeesta uuden psykologian koulutusohjelman tulon seurauksena. Kasvatustiede tulee jatkamaan omana koulutusohjelmanaan tulevaisuudessa. Ennen vuotta 2022 aloittaneet opiskelijat saavat myös käydä opintonsa edelleen rauhassa loppuun, ilman huolta tulevista uudistuksista. 

Koska kyseessä on kuitenkin merkittävä uudistus, Motivan hallitus järjestää tilaisuuden aiheeseen liittyen. Opiskelijoiden huolihetki järjestetään Motivalaisille tiistaina 6.4. klo 14.15–16.00 Zoomissa. Tilaisuudessa käsitellään uudistuksen syitä, tämänhetkistä tietoa tulevasta koulutuksesta ja yleisesti tulevaisuutta. Voitte tulla esittämään kaikki huolenne, surunne, kysymyksenne, ilon aiheenne, mitä ikinä, huolihetkeen. Vastaamme parhaamme mukaan niihin, oman nykytietämyksemme valossa😊 Motivan hallituksen sähköpostiin voi lähettää myös kysymyksen, mikäli ei pääse paikalle.  Henkilökunta tulee esittelemään uutta koulutusohjelmaa myöhemmin keväällä tarkemmin, kunhan suunnittelutyössä on päästy pidemmälle. Linkki tapaamiseen löytyy sähköpostista.

Etäkiltakahvit 7.4.  

Keskiviikkona 7.4. klo 11.45–13.00 järjestetään keväiset etäkiltakahvit Zoomissa. Paikan päälle voi tulla mihin aikaan tahansa rentoutumaan ja jutustelemaan kuulumisia muiden opiskelijoiden kanssa! Linkki Zoomiin lähetetään alkuviikosta sähköpostitse. Nähdään kahveilla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle! 

Motiva ry:n sääntömääräinen kevätkokous 15.4.  

Motiva ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 15.4. klo 16–18 hybridinä. Kevätkokous on yhdistyksen virallinen vuosikokous. Kokouksessa vahvistetaan vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä päätetään edellisvuoden hallituksen vastuuvapauden myöntämisestä. Kevätkokous on hyvä tilaisuus tulla kuulemaan, millaista toimintaa Motiva on viime vuonna järjestänyt ja miten esimerkiksi yhdistyksen taloutta on hoidettu. Kokouksessa jäsenillä on mahdollisuus käyttää äänioikeuttaan päätettäessä edellisvuoden hallituksen vastuuvapaudesta! Yliopistolla ei tällä hetkellä saa järjestää kokouksia, jonka myötä toivomme, että osallistujat (lukuun ottamatta muutamaa kokouksen järjestäjää) osallistuisivat etänä. Kokouksen asialista ja Zoom-linkki tullaan jakamaan lähiaikoina sähköpostitse.  

Palautepäivä 23.4.  

Motiva järjestää etäyhteyksin koulutuspalautepäivän perjantaina 23.4. klo 12.15–14.00. Palautepäivässä käydään läpi Motivalaisten antamaa palautetta koskien muun muassa käymiensä kurssien sisältöjä, opetusmuotoja ja -järjestelyjä, kuormittavuutta sekä etäopetuksen onnistumista. Palautepäivä on siis suunnattu yleisen kasvatustieteen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tervetuloa! 😊 Palautepäivässä suoritetaan myös lahjakorttiarvonta osallistujien kesken! 😉 Linkki löytyy sähköpostista.

Etäkiltakahvit 29.4.  

Kevään viimeiset etäkiltakahvit järjestetään torstaina 29.4. klo 11.45–13.00. Tapahtuman idea on sama kuin perinteisilläkin kiltakahveilla eli pitää taukoa opiskeluista ja keskustella rennosti muiden Motivalaisten kanssa. Myös opettajat ja koulutussuunnittelija ovat tervetulleita pitämään kahvitaukoa. Paikalle voi tulla mihin aikaan vain klo 11.45–13.00 välillä ja viipyä sen aikaa kuin haluaa 😊 Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee piipahtamaan paikalla! Tapahtuman linkki jaetaan myöhemmin sähköpostitse.  

WAPPU 23.4. – 1.5. 

Kevät saapuu ja Wappu sen mukana. Motiva ei ole lyönyt vielä lukkoon Wapputapahtumiaan, joten pitäkään silmät auki, sillä tiedotamme näistä myöhemmin.  

Niin kuin joka vuosi, myös Oulun Teekkariyhdistys (OTY) on järjestämässä wapputapahtumia. Näistä löytyy lisätietoa osoitteesta: https://www.paraswappu.fi/etusivu  

Terkuin,
Varpu Suojalehto ja muu Motivan hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s