Motivan Kuukausikirje – Maaliskuu

Hellurei Motivalaiset!

Kevät tekee tuloaan, ja vielä pitäisi jaksaa pieni (tai vähän isompikin) rutistus ennen kesälomaa! Maaliskuulle ei ole tapahtumia paljoa suunniteltu, mutta uusia saattaa maaliskuun edetessä ilmestyä, joten olkaahan korvat höröllä! 😊

Tsempit kaikille ja tässä hulvattoman hauska vitsi maaliskuun alkuun:

Mitä tapahtuu, jos tontulta lentää lakki päästä? -Jäätyy korva tunturilla

Tapahtumat löytyvät päivämäärineen myös Motivan blogin päivitetystä tapahtumakalenterista, johon pääsee tästä linkistä.

Motivan etäkiltakahvit 4.3.

Motiva järjestää kevään ensimmäiset etäkiltakahvit motivalaisille torstaina 4.3. klo 11.45–13.00  Zoomissa. Tapahtuman idea on sama kuin perinteisilläkin kiltakahveilla eli pitää taukoa opiskeluista ja keskustella rennosti muiden motivalaisten kanssa. Myös opettajat ja koulutussuunnittelija ovat tervetulleita pitämään kahvitaukoa. Paikalle voi tulla mihin aikaan vain klo 11.45–13.00 välillä ja viipyä sen aikaa kuin haluaa 😊 Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee piipahtamaan paikalla!

Linkki etäkiltakahveille:

Linkki etäkiltakahveille:
https://oulu.zoom.us/j/65368907272?pwd=Z1B1ekM2TlI3ZFhnUmNRUUI0S0JmQT09
Meeting ID: 653 6890 7272
Passcode: 95851

Motivan etäpeli-ilta 17.3.

Motivan etäpeli-illat jatkuvat, joten myös maaliskuussa päästään pelailemaan porukalla! 

Etäpeli-ilta on rento tapahtuma, joka on avoinna kaikille opiskelijoillemme klo 18.00–22.00. Tapahtumassa voi tutustua eri vuosikurssien tyyppeihin, vaihtaa kuulumisia, hengailla sekä pelailla hyvässä hengessä. Tapahtuma järjestetään Zoomin välityksellä, ja linkkiä tullaan jakamaan ElämääMotivassa- ryhmässä/sähköpostin välityksellä. Tervetuloa! 

Palautekysely 15.3.–31.3.

Motiva järjestää huhtikuussa palautepäivän, joka on loistava tilaisuus päästä antamaan palautetta yliopiston henkilökunnalle kursseista ja niiden järjestelyistä. Palautepäivää varten laaditaan kysely opiskelijoiden ajatuksista opintoja kohtaan, ja nämä tulokset on sitten tarkoitus palautepäivässä esitellä.  Kysely aukeaa 15.3., ja on auki maaliskuun loppuun asti. Kyselyn linkki toimitetaan niin sähköpostitse kuin myös ElämäMotivassa- WhatsApp-ryhmässä. Toivoisimme, että mahdollisimman moni pystyisi kyselyyn vastaamaan, jotta voimme yhdessä kehittää koulutusohjelmaamme! 😊

SKOLin toimarihaku 1.3.–15.3.

Kiinnostaisiko lähteä vielä mukaan vaikuttamaan SKOLin vuoden 2021 toimintaan? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä SKOLin toimihenkilöhaku on auennut.

SKOL hakee toimihenkilöitä niin podcast- tiimiin kuin edunvalvonnan linjapaperi- tiimiin. Vapaaehtoisena saat uusia kokemuksia, taitoja ja oppeja, pääset haastamaan itseäsi, osallistumaan tekemisen meininkiin ja tutustumaan muihin SKOLilaisiin.

Toimihenkilöksi voi hakea kirjoittamalla lyhyen max. 1 sivun hakemuksen (miksi halusit mukaan, mitä odotat ja miksi olisit hyvä kyseiseen pestiin?). Hakemus lähetetään osoitteeseen skol.hallitus@gmail.com.

Lisätietoa toimaripesteistä:

  • Podcast- tiimiin haetaan 1-3 toimihenkilöä viidennen kauden toteutukseen vuoden 2021 loppuun saakka. Pestissä pääset osallistumaan podcastien kokonaisvaltaiseen luomisprosessiin: Pääset ideoimaan ja suunnittelemaan jaksojen (3-5 kpl) sisältöjä, valmistelemaan ja toteuttamaan äänityksiä, haastattelemaan, kasvatustietelijöitä sekä editoimaan tuotettua raakamateriaalia ja huolehtimaan valmiiden jaksojen julkaisemisesta. Tämä vaatii kuitenkin mahdollisuutta osallistua äänittämiseen sovittuina aikoina Helsingin keskustassa.
  • Edunvalvontatiimiin haetaan 1-3 toimihenkilöä laatimaan liitolle linjapaperia. SKOLin 2021 toimintasuunnitelmassa liiton toiminnan painopisteeksi on lisätty opiskelijoiden edunvalvonta. Tätä varten liitto valmistelee linjapaperin, joka toimii pohjana SKOLin edunvalvontaan liittyville näkemyksille. Linjapaperi hyväksytetään jäsenjärjestöillä vuosikokouksessa vuoden 2021 lopussa.

Tsempit maaliskuuhun ja jaxuhalit kaikille!!

Terkuin,
Varpu Suojalehto ja muu Motivan hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s